На фона на антиправителствените протести в центъра на София премиерът Бойко

...
На фона на антиправителствените протести в центъра на София премиерът Бойко
Коментари Харесай

Борисов обиколи села и не видя нищо направено от Цветанов и Пеевски

На фона на антиправителствените митинги в центъра на София премиерът Бойко Борисов реши да обиколи с джипа си няколко родопски села и да беседва с месните поданици за триумфите на ръководството. Турът му беше предаван обичайно онлайн във Facebook. На задната седалка зад Борисов се возеше и зам.-регионалният министър Николай Нанков. " Цветанов и Пеевски нищо не създали - това споделят хората. Или може и да са създали, само че не се вижда! ", заключи министър председателят за района и добави: " Най-важното е, че войната е сред Движение за права и свободи и ГЕРБ. Другите са за цвят, за мерудия! "

Първата спирка на джипа беше село Грачево. " Пътищата по какъв начин става и хората по какъв начин се радват. И виждаш, че на всички места има по едно минаре. И в случай че тука сме в Родопите толкоз дейни по-късно няма какво да приказват за ислямски мисионери и така нататък Това са толкоз чисти български жители. Трябва да ги поддържаме непрестанно. `Щото доста хубаво приказват на жълтите павета, но да дойдат тук в тези райони. ГЕРБ и Движение за права и свободи каква война и борба се води сред двете партии. И да забележим какъв брой имат " Да, България ", от Българска социалистическа партия, от Мая Манолова. Ту да дойдат, където е войната. Кметовете са единствено от тези две партии. Айде, тук да дойдат и да видат кой кой е в тази обстановка ", изясни Борисов на влизане в селото.

Когато джипът дойде на централния площад премиерът смъкна прозореца си и поздрави хората. Пиарът, която снимаше на живо от задната седалка прошепна на зам.-регионалния министър Николай Нанков също да смъкна затъмнения позорец. Излизайки от автомобила Борисов беше посрещнат от бурни аплодисмени със викания " Бойко, Бойко ".

" Харесва ли ви? Какво друго остана да създадем? ", попита министър председателят. Група мъже започнаха да му изясняват за пътна права наоколо до селото, която има потребност от ремонт. " Ама нали не се яде, бе ", пошегува се Борисов и продължи: " Искат оставка, народът го желае, бе ". Думите му бяха последвани с възгласи " Не, не е правилно, ние сме с теб! ", а кметът на Грашково изрази големи благодарности. В този миг министър председателят попита зам.-министър Нанков дали към този момент има план за ремонт на въпросната пътна права. " Аз този план го очаквам 70 година ", отвърна му възрастен мъж. В отговор Борисов съобщи, че няма да остави Нанков в селото, тъй като бил жених с младоженка, само че даде обещание, че след 10 дни ще го прати отново в Грашково.

Преди още веднъж да се качи на джипа премирът отиде при няколко деца да научи как се споделят, а пенсионерите попита дали са удовлетворени от добавката от 50 лева към пенсиите им. " Да видят къде отиват парите. Викат къде са милиардите. Ето ги - те са у хората. ", отсече Борисов. После той потегли с колата под звуците на ръкопляскания. " Нали виждаш като приказват от името на народа. Велико национално въстание било. Те тези са повече от протестиращите, където са пристигнали единствено да кажат за свършена работа ", убеден е Борисов.

" Затова в Австрия, Швейцария вървят туристи, тъй като има път. Ако има прекрасен път тука... ", размишляваше на глас министър председателят, докато шофираше.

Малко по-късно Борисов още веднъж се включи онлайн от близкото село Кръстава, където още веднъж беше посрещнат със викания. Няколко локални поданици се изредиха да му благодарят за направеното. " Като започнеш от Костов, да минеш през Първанов, да минеш през Цветанов...Всички са идвали тук ", описа единият от мъжете. Премиерът през днешния ден посети това родопско село за повторно в границите на 3 месеца. Тъкмо подготвен да потегли с джипа, Борисов беше спрян от стара жена, която му описа, че е работила 20 години като библиотекарка, само че е била съкратена, тъй като е в предизобрния щаб на ГЕРБ, а управлението е от Движение за права и свободи. " Тези, които изясняват, че ние сме тираните.. Дай си името! Така, запиши си в този момент един телефон! ", жегна се Борисов, след което изкара персоналния си телефон и го даде на дамата, с цел да види номер.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР